fredag 6 augusti 2010

Pysseltider


Hängselbyxor idag igen. Så såhär ser dem alltså ut. Mina snickisar. Men det passar så bra när man håller på och målar och pysslar. Just nu håller vi på att ställa i ordning Dylans rum. Han har växt ur den korg som han har sovit i bredvid vår säng, och bor därför sedan några veckor tillbaka i en spjälsäng i rummet jämte vårat. Mitt föredetta pysselrum. Detta har naturligtvis ställt till en form av kedjereaktion då pysselrummet måste struktureras om, men nu tror jag att vi börjar få någon form av balans på det hela. Samtidigt så ockuperas dock vardagsrummet av den stora tavla som jag håller på med. Men den är snart klar för leverans, och då bör vi kunna finna oss själva i en någorlunda normalordnad lägenhet igen. Och med slutsatsen, att en ateljé står på önskelistan. Men så länge får ett nu mera halverat pysselrum och vardagsrum duga.

2 kommentarer :

  1. Å va fin du är i de där! =) Har varit på jakt efter ett par liknande men med mindre framgång. Inte för att det kanske är så snyggt med en tjockismage men hellre det än att klämma in bebisen i nåt annat tajt! Mammakläder är ju omöjligt att få tag i! Kram! =)

    SvaraRadera
  2. Nej men vad är det jag hör! Hur har jag kunnat missa detta. Vi skyller på sommar och semester. Men grattis!!! Var in på din blogg nu och såg kulan, livs levandes. Så kul! Ja, jag har också jagat hela sommaren typ, behöver dem för ett fotojobb, så på det viset blev de inköpta när jag snubblade över dem på en second hand, trots mitt shoppingförbud. Men lycka till. Magvänliga kläder är en utmaning, sen blir nästa amningsvänliga ;-)

    SvaraRadera