tisdag 17 augusti 2010

Fest i dagarna två

I lördags fyllde mannen 25 år! Och det har vi firat minsann! Vi började i lördags med en liten fest för familjen hemma hos min mor och far. Dylan sportade blingat Ed Hardy linne dagen till ära, som han fått ifrån vänner som varit i LA. Waaazzup!

Vi bjöd på kräftlunch med västerbottenpaj, sallad och rökta räkor. Gott vare!

Känsliga läsare (så som kräftveganer etc.) varnas för starka bilder. Många kräftor fick sätta livet till denna dag.

Sen avslutade vi med mumsig blåbärstårta. Och se så fint mannen och tårtan matchade! Tror de ringde varandra på morgonen när de bestämde vad de skulle sätta på sig.

När sen kräftlunchen var avslutad så åkte vi in till stan och mötte upp dessa två fina människor för lite minigolf. Efter minigolfen, jag tänker inte säga hur det gick men de vill ha revanch på torsdag, så gick vi till Svenssons Taverna för att avsluta kvällen.

Där blev det pizza! De har finfin pizza där vill jag lova! Kan rekomendera samtliga! På bilden syns två Karl Alfred. Och även en Clara. Ni får gissa vem som är vem.

Så stort grattis mannen, hoppas du hade en fin födelsedag! Ja, eller hoppas och hoppas. Han sa att den var jättefin, så vi tror på det! Då är jag glad!

Dagen efter hade vi sen en liten fest för våra vänner, och även denna gång upplät mor och far sitt hus för vår skull. Tusen tack för det! Och även om jag bara lyckades få bilder på mannens marangtårta (ja den heter så, marang, inte maräng.) så kan jag ju berätta att vi åt paj, spelade Buzz och sköt med luftgevär. Ännu en fin dag! Hoppas jag, vet jag, hoppas jag. Vet jag.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar