tisdag 10 augusti 2010

Date night!


Igår var vi på date, jag och mannen. Första gången vi var borta en hel kväll på tu man hand sen Dylan föddes. Först värmde vi upp med lite, av mig tillagad, tapas-inspirerad färskpasta. Sen kom mina föräldrar och syster hem till oss och löste av så att vi kunde kila iväg på bio för att se Inception, som var asgrym! Så även om det kanske inte är världens lättaste jobb alla gånger att lägga någon annans halvårsbebis, så är det ett otroligt uppskattat ett! Så tusen tack mor, far och syster att vi fick denna kväll! Det var myspys! Och tack mannen för att du är just det, min man! I love you!

4 kommentarer :

 1. Åh good for you! Härlig mat och en kanon film låter som en lyckad dejt.

  SvaraRadera
 2. Åh härligt!!!! Att komma iväg själva när man har barn är verkligen lyx!! Och den maten såg ju inte heeelt fel ut!! *slickar mig om munnen*

  SvaraRadera
 3. Clara: Oh yes it was! Väldigt efterlängtad vill jag lova!

  Makena: Maten var finfin, men maken är finare ;-)

  SvaraRadera
 4. Kommer fler tillfällen....var så säker!
  Kram ,mom

  SvaraRadera