måndag 9 februari 2015

Sunny breakfast

Efter vad som kan kännas som månader av mörker så är det så härligt när dagarna äntligen börjar bli ljusare! Och när solen dessutom strålar in över frukostbordet, ja då känns det som att jag får ork nog att flytta berg.

Något annat som är härligt när året har trillat över på den nya sida är ju att trädgårdssäsongen närmar sig. Ska börja för så lite frön nu bland annat. Men jag blir också sugen på nya växter inomhus. Hittade en så fin uppstammad rosmarin på Blomsterlandet när jag var där sist. I övrigt väldigt mycket fint där tyckte jag!

Fjädersparris med sin skira grönska matchar också med mina vårkänslor och rosenskärmen med sina stora knoppar i en härlig grönrosa färg.

Blommorna i vasen har redan sjungit sin sista vers. Blir nog nya imorgon, sugen på något rosa och lite kvistar. Sen ska jag leta efter några trådkorgar att hänga på väggen ovanför stolen, där i tänkte jag ställa lite blomkrukor. 

KOMMENTERA

Skicka en kommentar