onsdag 4 februari 2015

Årets Rum 2015

Här kommer några bilder ifrån galan Årets Rum 2015 som min syster och jag var på i måndags på Grand Hotell i Stockholm.

Vi på "svarta mattan".

Det serverades jättegod mat under kvällen i form av en generös buffé, med allt ifrån ceviche till majskyckling. 

Kvällens konferencier var en personlig favorit, Lotta "historieätarna" Lundgren.

Och utöver Lotta så bestod underhållningen på scen av bland annat en kör och denna tjej, Isa som kommer att vara med i Melodifestivalen när den drar igång.

Det var faktiskt mycket folk på plats, och såklart en del kändisar. Men dem ser jag nästan aldrig för jag är typ ansiktsblind, helt seriöst, men min syster pekade ut ett par åt mig.

Fler än jag som fotade under kvällen.

Sen var det prisutdelning i fyra kategorier. Här syns utöver Lotta, Amina Djemili chefredaktör på tidningen Rum Hemma, och Li Pamp, antikexpert och programledare.

På det hela taget, en mycket trevlig kväll! Och vi avslutar med den obligatoriska toalett-selfien. Tack och hej!

4 kommentarer :

 1. Wow, lyxigt och roligt det ser ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det var jättetrevligt! Alltid kul att bli bjuden på sådan saker när de är bra uppstyrda :)

   Radera
 2. Hej Johanna,
  Jag undra hur ni tycker att ert Romance-golv har hållit när ni haft det ett tag. Är mitt uppe i en helrenoveringoch skall lägga ca 100kvm flytande golv (pga golvvärme) hur funkar det i kök tex? Vore supertacksam för svar! Tack!/Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja vi har haft vårt golv i snart tre år nu, och jag hade lagt det igen om vi gjorde om idag. Älskar att det verkligen är och ser ut som ett massivt furugolv. Det slits ju lite såklart, men vilket trägolv som helst får ju slagmärken om man tappar något tungt i det. Sen har det mörknat något åt det kalla hållet. Golvet var mer varmtonat när det var nylagt. Men jag gillar det. Vi körde dock med vanligt golvrengöringsmedel i början, det ska man inte göra! Förstör den skyddande ytan. Nu kör vi rengöring från Osmo, köper på färgaffär. Men har ni det i kök och vill vara på den säkra sidan så kan ni ju behandla det med ett extra lager hårdvaxolja från början. Lycka till i era val och beslut! Mvh/ Johanna

   Radera