måndag 9 juli 2012

Pickelipackar

Imorgon bär det av till Umeå. I bil. Under året jag bodde i Umeå så tror jag att jag räknade antalet gånger jag åkte sträckan Uppsala - Umeå i bil till tolv gånger. Så jag kan sträckan. Det är 58 mil en väg, så totalt har jag förbrukat omkring 696 mil mellan de två U-städerna. För att ge er perspektiv på det så är det 628 mil från Stockholm till New York. Men nu ska vi bara åka sträckan tur och retur en gång som tur är. Dock med tillägget två barn under tre år. Spännande! Jag menar lite utmaning måste vi addera till det hela. Så cirkus Gilan gör sig redo för att dra ut på turné! Förhoppningsvis så går lasset imorgon arla bittida. Och det skrivs ju väldigt mycket i tidningarna och så just nu om... oss? Nej inte om oss, men om att folk skriver på bloggar och Facebook att de är bortresta och så får eventuella inbrottstjuvar nys om det och passar på att hälsa på. Så, om någon som läser detta nu mot förmodan skulle vilja stjäla vår 500-kronors TV eller gamla trostjänare till dator så varen varnade, vi har hustillsyn och grannsamverkan. Skulle du ha tur i tjuveriet och ändå lyckas komma in när det inte är någon här eller grannarna inte ser så kan du ju vara så gullig och vattna blommorna lite, och bara kolla så att vi kom ihåg att tömma blöjhinken också. Bara det! Tack på förhand. /JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar