lördag 7 juli 2012

Ljuvlig morgon


För en gångs skull så vaknade jag inte av att Daisy låg och ropade på mig imorse. Jag vaknade av mig själv, utvilad och innan resten av hela familjen. Så istället för att ligga och dra mig så smög jag upp, gjorde frukost åt mig själv och njöt av doften från pionerna jag fick av Amanda, om jag minns rätt, på klädpartyt i tisdags. De doftar ljuvligt och är det första jag ska plantera rikligt av i nya trädgården. Sen fick jag sällskap av Daisy-bus efter en halvtimme, och medans hon mumsade på morgonvällingen så fick jag massa jobb gjort dessutom! Ska försöka hinna lägga upp så mycket som möjligt av nyheterna som kommit in innan vi åker iväg på semester. Men det är mycket jobb! Inte ska varje artikel bara fotas och bilderna redigeras, priset ska räknas ut, och momsen. Sen ska de vägas och mätas för portofunktionen och så ska de läggas upp i shopen också, med bilder och allt. Och så ska man knåpa ihop en liten beskrivande text också. Sen är det klart! Gånger typ femtio artiklar. Vissa bitar i processen är ju mer eller mindre roliga så att säga. Men det roliga väger över! Ha en fin lördag!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar