fredag 19 augusti 2011

Jag har blivit med stol

Äntligen har jag fått mig en gungstol! Jag har letat efter en passande stol till ett passande pris ett bra tag nu, och så hittade jag tillslut den här på Blocket. När jag ringde fick jag dock beskedet att en annan redan hade ringt och sagt att de ville ha den, som alltid tycker jag! Men hon dök tydligen aldrig upp, och så visade det sig att de bodde på gatan bredvid oss så jag stack över samma kväll och cashade den. Lycka! Och det bästa av allt är att jag hinner typ gunga tre gung i den med Daisy i famnen och så har hon somnat. Det är bra det. Och så är den fin också, tycker jag då.

9 kommentarer :

 1. Den är jättefin! Är så mysigt med gungstol tycker jag med. Skulle också vilja ha en ngn gång.

  SvaraRadera
 2. Men åh så charmig! Saknar en mysig sittplats här hemma att läsa och skriva på. En sådan där skulle göra susen! Grattis till fyndet!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har en också som jag ärvde från farmor. Jag älskar den och att sitta där och gunga.. ser framemot mörka höstkvällar när jag tänker på den! Grattis till fyndet och kul att du skriver igen efter semestern!

  SvaraRadera
 4. Å härligt o fynda! Du e duktig johanna!

  SvaraRadera
 5. Vad fin och nätt den är. Kanon med gungstol när man har bebis hemma! Tyvärr har vår åkt ut i förrådet för en tid då vår klätterapa till 2 åring står och gungar i den så den gungar över... :(
  /mickis

  SvaraRadera
 6. å-å-å! en gungstol, det vill jag också ha. ska kika på blocket NU!

  SvaraRadera
 7. Nu bloggade jag om gungstolsbegäret som du väckte o länkade, hoppas det är ok.

  kram

  SvaraRadera
 8. Nu bloggade jag om gungstolsbegäret som du väckte o länkade, hoppas det är ok.

  kram

  SvaraRadera
 9. den är jättefin, tänk med en liten fårskinnspäls på under dom kalla vintermånaderna!

  SvaraRadera