torsdag 18 augusti 2011

I'm back

Så! Nu har det varit glest med inlägg här länge nog tycker jag! Men det har varit skönt att ha lite bloggsemester faktiskt. Vi har ju varit ute och farit, hälsat på släkt och vänner, och senast nu bara varit lediga lite tillsammans hemma också. Men i måndags så började mannen att jobba igen och jag är hemma med våra två knoddar. Flytten är inte helt klar än då vi gjorde en liten paus för semester, men i slutet av augusti nu så måste vi vara helt ute ur andra lägenheten. Så det är fortfarande lite fix med det. Och med att bo in oss i nya lägenheten också såklart. Men vi är på god väg! Lite tavlor och hyllor har till och med börjat smyga dig upp på väggarna nu så det känns skönt! Sen så har jag även börjat klä om en ny fåtölj som jag loppisfyndade för några veckor sen, så den kan ni få se snart. Men nu sover båda barnen så jag ska lägga på ett kål med lite andra saker. Men, it's good to be back!


2 kommentarer :