torsdag 29 juli 2010

Det blev tack och lov inga mackor till lunch


Vi åkte in till konferensen lite tidigare idag än vad jag hade tänkt, så tack och lov så blev det Fish'n Chips och inte mackor till lunch denna onsdag. Sen så var jag iväg en sväng och provade ut kläder också, eftersom Dylan och jag ska mannekänga lite på fredag. Och är ni på konferensen, eller i närheten, ja då måste ni ju komma och kolla. Second Hand-modevisning klockan 13.00 i stora lunchtältet som skymtar här bakom på bilden. Dock missade jag att ringa körskolan idag, så det måste jag komma ihåg att göra imorgon. För nu ska jag bara ta det här gripande körkortet, hur motigt det än kan kännas stundvis. Och så måste jag ju komma ihåg att posta den där lappen till försäkringskassan också. Måste, måste, måste. Många måsten nu. Kan ingen kvotera ordet måste? För här kommer det igen. Jag MÅSTE gå och lägga mig nu. Allt gott! Sov gott! Plommonkompott!

7 kommentarer :

  1. Åh men tack! Ja *harkelharkel* man försöker ju ;-)

    SvaraRadera
  2. En annan bra snabblunch är annars att koka lite fullkornspasta och sen bara värma en makrillburk och hälla över. Klart! Snabbt, gott och nyttigt! :)

    SvaraRadera
  3. Hjälp, vågar jag skriva att mackor står på menyn därför att koka pasta har känts som en för stor ansträngning? Nej, jag skriver inte det. Det är för pinsamt. Jag är inte så här i vanliga fall, jag lovar. Men vet du. Eftersom både fullkornspasta och makrill finns i skafferiet så ska jag prova vid nästa tillfälle, istället för mackor. Lovar! Och tack för tipset ;-)

    SvaraRadera