tisdag 27 juli 2010

Garden party!

Här kommer lite bilder på Europakonferensens ungdomstälte som jag inrett i veckan. Temat var "Garden Party".


Och det är verkligen en utmaning att inreda ett stort kalt vitt tält med en liten budget, och få det att kännas sådär mysigt så att man nästan glömmer att man är i ett stort vitt tält.

Några små kaffekoppslampor som jag pysslat ihop.

Och jag var såklart inte helt själv när jag gjorde detta! Min minsta lillasyster har hjälpt mig hela veckan och även en vän till henne och några andra ungdomar som kommit och gått lite. Även min man har hjälpt till! Så teamwork, det är nyckelordet det! Något som det här kontrollfreaket faktiskt har blivit mycke bättre på!

Så nu står tältet där och ska inrymma möten, konserter, juiceförsäljning och allmänt häng till på söndag. För då rivs allting ner igen! Det är lite som att bygga sandslott det här, och det är också en del av charmen med det!

4 kommentarer :

 1. Det är verkligen supermysigt!! Jag glömde iaf att jag var i ett tält :-)Och de där kaffekoppslamporna är ju bara så charmiga!! Hur gjorde du dem? *vill också*

  SvaraRadera
 2. Åh tack! Kaffekoppslamporna gjorde jag helt sonika genom att borra hål i kaffekoppar och sedan montera en sockel i dem och dra en sladd igenom. Dessvärre var det inte helt enkelt att borra i dem, hade en kakelborr och det tog sitt lilla tag att komma igenom. Tryckte man för hårt så sa koppen "Hejdå" och sprack. Men kul pyssel att testa!

  SvaraRadera
 3. Oj va fint! Jag har inte hunnit titta in än, men jag håller verkligen med. Vilka fantastiskt roliga och fina kaffekopps lampor. Mer kreativitet åt folket!

  SvaraRadera
 4. Johanna... du gjorde det igen:) tummarna upp, ser väldigt bra ut!

  SvaraRadera