lördag 17 juli 2010

I'll be back!

Tror jag tar lite bloggledigt nu, åtminstone denna vecka. Kanske även nästa. För det kommer att vara en hel del på agendan de kommande dagarna. Jag är inne på slutspurten av en tavelbeställning som snart ska levereras. Dylans rum ska göras iordning för inflytt. Och nästa vecka är det dags för årets Europakonferens. En jättelik kristen konferens i min hemförsamling. Själva mötena hålls i vår kyrksal, men eftersom det är några tusen besökare, så byggs det upp en stor provisorisk tältby i anslutning till kyrkan där det säljs mat av olika slag. Och även en stor Coffee shop och en Juicebar. Juicebaren är inkvarterad i ungdomstältet, som i år är större än någonsin, och det ska jag inreda och göra mysigt. En hel del jobb med andra ord. Så, jag kan inte lova att jag håller mig borta helt ifrån bloggen, men låt säga så här. Jag borde. Så ha en fin vecka nu! Vi hörs!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar