onsdag 28 juli 2010

Dagens lista 28/7-10

Dag: Hjälp! Jag vet faktiskt inte, på riktigt. Måste kolla iCal... Okey, onsdag den 28:e juli 2010. Got it!
Frukost: Två vetekakor med ost, kalkon, majonäs och gurka. Till det lingondricka, för att jag är less på vatten och juicen är slut.
Dagens Outfit: Just nu? Beiga velourbyxor, vitt linne med svarta ränder och en rosa kofta. Ja, jag ämnar byta om senare.
Humör: Fantastiskt! Sovit gott och har världens goaste unge sovandes i rummet brevid och världens finaste man i vardagsrummet.
Gjort: Bytt på och matat ungen. Gosat lite och sedan lagt honom. Läst lite nyheter och tvättat ansiktet.
Planer: Göra mig i ordning, äta nån form av lunch, pyssla lite med tavlan jag håller på med, ringa en körskola och sedan bege mig in mot Europakonferensen till kvällen.
Lunch: Åh hjälp. Jag vet verkligen inte. Kanske mackor? Nej fy vad tråkigt! Men inte lika tråkigt som att laga mat åt sig själv när mannen är i stan. Mackor it is. Blä.
Läser: Vet inte om det räknas till läser, men bläddrar flitigt i "The Sartorialist".
Bästa: Allt som händer med lillen just nu! Första tanden bröt igenom igår! Och imorse så rulla han runt varje gång jag la honom att sova, och vill bara sova på mage nu. Han sitter dessutom oftast i barnstol nu när han äter. Han börjar bli så stor!
Middag: Något som erbjuds på konferensområdet. Focaccian med kyckling är väldigt god!
Barnhändelse: Att Dylan vänder sig runt på mage nu så fort man lägger ner honom princip. Och sover även ibland så. Och så såklart tanden som kom igår! Tanden!
Väder: Halvklart.
Tänkvärda: Allt som jag har att vara tacksam över! Min lilla egna familj, min stora familj, föräldrar, syskon och så vidare. Våra underbara vänner och att jag får vara medlem i en fräsch, levande församling!
Kom-i-håg: Titta förbi och prova kläder inför modevisning som jag och lillen ska delta i på fredag. Ja, och ringa körskolan innan 13.30 för att boka körlektioner.

Ha en fin dag nu!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar