tisdag 28 mars 2017

Keeping busy


Hello! Här är jag, med ny lugg och allt! Tänkte bara kika in och säga hej. Just nu sitter jag med de sista veckorna av mitt plugg för att bli Certifierad inredare och homestagingkonsult. Det är superkul, men jag börjar verkligen känna mig färdig med pluggandet nu. Jag vill jobba! Jag har ju gjort lite olika uppdrag under tiden jag pluggat, tyvärr har det varit svårt att få till utan att plugget har blivit lite lidande tidsmässigt, och jag kommer att bli klar lite senare än jag planerat från början.
Men det är ju så kul att jobba, och när man väl har börjat vill man ju lägga all sin energi där och på att få in jobb och kunder, men samtidigt så har jag ju plugget kvar, så jag biter mig i tungan och fokuserar sista veckorna nu. Visst skulle jag kunna vara nöjd nu, har lärt mig sjukt mycket och framför allt fått det bekräftat för mig, att jag är på rätt plats i livet. Jag älskar detta! Att bygga miljöer, göra inredningar och skapa rum för människor och livet. Men jag har verkligen bestämt mig för att göra mitt bästa för att fullfölja detta och ta mitt diplom. Mest för min egen skull.
Men det är mycket som pockar på uppmärksamheten. Förutom att jag sedan årsskiftet VAB-at fem veckor till början av mars, så har jag färdiga planer på en makeover av vardagsrum och kök som jag bara längtar efter att sätta tänderna i. Men som sagt, fokus nu! Några veckor till så är jag klar!

Ha det fint!/ JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar