torsdag 2 mars 2017

Bye bye BY JO WITH LOVE, hello Johanna Gilan!

För drygt ett år sedan så flyttade jag min blogg byjowithlove.com som jag haft sedan 2005 till min nya hemsida för företaget, och här på johannagilan.se dit den gamla bloggen fick flytta blev det tyst som i graven. Jag funderade då mycket över hur jag skulle göra i framtiden. Låta den gamla bloggen bara ligga kvar här av sentimentala skäl och enbart blogga på företagssidan var planen. Men det visade sig vara svårare än jag trott.
För där vill jag inte prata högt och lågt och om allt möjligt som intresserar mig, där vill jag ju att det skall vara företagsfokuserat. Alltså fokuserat på inredning, både inspiration och jobb. Men just inredning och inte massa annat. Så när jag va sugen på att slänga upp en outfit, rolig anekdot eller annat icke inredningsrelaterat så stoppade jag alltid mig själv. Och det påverkade också min blogglust generellt, och det blev trögt att lägga upp något alls, vare sig här eller där.

Så! Efter att ha funderat i bakhuvudet på detta ett tag, samtidigt som jag smitt planer för företaget nu när jag snart är färdigutbildad så har jag äntligen landat i vilket upplägg som gäller!

Här på johannagilan.se blir min personliga blogg, den där jag kan vara hög och låg och allt där emellan. Och sedan fokuserar jag på jobb och inredningsrelaterat på företagets hemsida och blogg. Och det känns kanon!

BY JO WITH LOVE kommer för övrigt att gå i graven som namn. Bye bye BY JO WITH LOVE! Och tack för 12 fina år! Företaget kommer nu istället att gå under namnet Gilan Design. Hemsidan ska vara bytt innan sista april. Men kände att ett namnbyte behövdes för framtiden.
BY JO betyder ju liksom av mig, av Jo. Men när det kommer till företaget så vill jag att det skall vara lite bredare, och lite enklare. Gilan står för att det ändå har min prägel på det, men jag vill att det ska vara mer av ett "brand" bara, och inte nödvändigtvis knytet till mig som person som det andra. Visst Gilan är mitt efternamn, men "Av Jo med kärlek" betydde att det var av just mig. Gilan Design är ett företagsnamn och inte ett budskap på samma sätt.

Så på det viset ligger det till. I april hoppas jag bli klar med det sista av mina studier, sen sätter uppstartsfasen av företaget igång på riktigt! Då kan jag för första gången satsa på det hundra procent vilket jag verkligen längtar efter! Så hoppas ni följer med på resan! Jag hojtar när Gilan Design ligger live, just nu är det en mashup av båda företagen på byjowithlove.com. Ska bli så skönt när allt är klart! Kram!

2 kommentarer :

  1. Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm completely overwhelmed .. Any suggestions? Thanks a lot! paypal login my account

    SvaraRadera
  2. A $1000 additional payment in the beginning of an 30 year mortgage will be much more effective compared to the same $1000 payment in the last 5 years. articles

    SvaraRadera