måndag 11 maj 2015

Mediedagen 2015

För ett tag sedan så antog jag en förfrågan om att göra scendekoren och styla en monter för Mediedagen här i Uppsala. Ett event som hölls för tredje året i rad på Musikens hus UKK. Och i torsdags så gick det av stapeln! Jag ville göra en harmonisk, naturnära scendekor för att rama in det som hände på scenen, och inte stjäla fokus ifrån. Här nedan ser ni resultatet!


Jag älskar ju växter, så det fick bli min signatur på det hela.


Ljusen är elektriska men naturtroget flammande Enjoy Candles, prefekt när man jobbar med scendekor och behöver tänka på brandlarm och liknande. Flera som gick förbi när jag höll på var tvungna att gå fram och kika om de var äkta eller ej, för de trodde mig inte när jag sa att de var fejk.

Trött men glad tjej!

Gillar att blanda och mixa, gillar kontraster och roliga detaljer. En dag om digital media och en fin gammal analog TV. Typ så.

Detaljer, detaljer.

Ljusen gjorde sig extra bra också när de släckte ner på scenen vid insläpp, eller paus eller när de visade något filmklipp på skärmen.

Och här är montern som jag gjorde för Viva Media. Skyltdockorna bakom mig hade iPads till ansikten med riktiga ansikten inspelade på och pratbubblor om digital marknadsföring. Detaljerna syns inte så bra, men kaktusarna är uppblandade med gammal fin teknik, en svart backelittelefon, och en boxkamera bland annat. Montern var ganska avskalad, medvetet då det mest skulle vara en plats för information och sälj. Så! Det var min insats på Mediedagen 2015 det. Skulle du vara intresserad av att anlita mig för ett inrednings eller stylinguppdrag går det naturligtvis bra att kontakta mig på johanna[at]byjowithlove.com

KOMMENTERA

Skicka en kommentar