fredag 29 maj 2015

Artilleriet - The kitchen

Idag fick jag en liten stund för mig själv på stan, med min syster och min fina vän Anna. Och trots att jag varit i Göteborg lite nu och då har jag aldrig lyckats pricka in något besök på Artilleriet. Fast jag älskar allt jag sett från dem, och allt som min man har köpt där till mig när han varit på jobb i Göteborg. Men idag så blev det äntligen ett besök, och då dubblet upp eftersom de öppnat den nya delen The kitchen nyligen. Så här kommer några bilder därifrån!

Alltså sen vi renoverade och byggde kök för snart tre år sedan så har jag velat måla luckorna grågröna och sätta mässingsbeslag på dem. Nu har det inte blivit av för vi har haft en hel del annat som definitivt har prioriterats högre. Men efter att ha sett just den färgkombon där, så vart jag ju inte direkt mindre sugen! Så fint!

Älskar hur butiken är uppbyggd, konceptet, de låter verkligen produkterna komma fram på ett naturligt sätt.

Ljust, mycket grönt och rustikt, som jag gillar den kombinationen!

Och älskar den här lite ruffa keramiken mot det naturliga linnet.

En sån här platsbyggd hylla och bänk skulle inte jag tacka nej till! Så snyggt!

Har en del byggprojekt hemma nu så jag gjorde mitt bästa för att hålla i slantarna, men två assietter och en diskborste fick i alla fall följa med hem. Sen besökte vi intilliggande Afro Art där det blev ett kuddfodral jag kärat ner mig i för ganska länge sedan och äntligen slog till på. Efter det besökte vi Artilleriets huvudbutik och det kändes som att komma hem. Jag skulle seriöst typ kunna flytta in och bo där! Så lite bilder därifrån trillar nog in framöver om inte livet kommer ivägen. Nu ska vi packa det sista för imorgon bär det av hemåt igen, och jag har faktisk börjat få lite sådär skön hemlängtan. Längtar efter att få påta lite i min trädgård och göra klart det sista på lekstugan bland annat. Men ack Götet va fin du har varit! 

<3

2 kommentarer :

  1. Helt fantastiskt vackert! Tack för ett bra tips inför sommarens Göteborsresa.

    SvaraRadera