onsdag 14 november 2012

Movember

Ja jag har stavat fel på rubriken med flit. November har verkligen gått i flyttens tecken! Kan inte fatta att två tredjedelar av den här  månaden har passerat! Jag fick verkligen ta tag i mig själv nu och öppna webshopen igen för tiden bara rinner iväg! Jag var något optimistisk också när jag räknade på hur fort det skulle ta att få igång internetuppkoppling och allt sådant, bara själva inflyttningen drog över en vecka på tiden och vi fick mellanlanda hos mina föräldrar ett tag. Men, nu är vi alltså inne! Vi bor i vårt hus! Och ett par hektiska månader ligger bakom oss! Nästan allt är klart också, av renoveringen. Saknas någon list här och där, och bänkskivorna och kaklet då också såklart i köket. Sen ska golvet på övervåningen målas och dörren till duschrummet kapas av lite. Sen så! Börjat möblera och tömma flyttkartonger har vi gjort också! 

Men nu tar vi en liten paus ifrån allt detta! För imorgon bittida så åker vi till New York!!! Känns lite overkligt nu när man haft så full fokus på flytt och renovering, men jag är så laddad! Ska bli så fruktansvärt kul!!! Även om det alltid är lite vemodigt att lämna sina små guldklimpar såklart. Men jag vet att de är i de bästa av händer! De är ju desamma som formade mig en gång så! Hade jag gjort smileys i bloggtext så hade det definitivt blivit en blinkande här! Så nu ska jag packa det sista och skriva ut lite olika adresser till besöksmål och sånt som vi vill göra. Ska försöka uppdatera från resan via Instagram, så spana där! Byjowithlove där med för de som missat det! Allt gott!

/JO

3 kommentarer :