torsdag 22 november 2012

Min bästa tid är... nu?

Asså jag är en sådan hopplös nattuggla! Har alltid varit, och kommer förmodligen alltid att vara. Det är som att jag har en andra dag som börjar runt nio-tio och slutar runt ett. På natten alltså. Ibland senare, huvaligen. Ofta när barnen har hunnit sova ett tag, och ibland har även mannen hunnit somnat. Då sätter jag igång minsann! Då börjar min alldeles egna dag. Jag pysslar, städad, möblerar om, slösurfar, bloggar eller bara kokar mig en kopp te av sorten Kvällsro och sätter mig vid köksbordet och glor ut genom fönstret på mörkret utanför och låter tankarna vandra. Detta sker dock inte konsekvent varje dag. Men rätt ofta. Idag var såklart en sådan dag. Klockan har nu passerat ett, men sen den övriga familjen somnade har jag fått mer gjort under dessa timmar än på de två senaste dagarna sammanslaget. Så jag låter det fortgå. Försöker att styra undan det ibland och tvinga mig i säng Men oftast ger jag efter, och kör på tills ögonen går i kors.

7 kommentarer :

 1. Skönt att höra att det finns fler än jag :)
  Ingen press eller så men alltså: hus bilder! Är ju nyfiken så att jag håller på att spricka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hur var det i New York? Är nyfiken :)
  Sara

  SvaraRadera
 3. Det första jag tänkte var att jag är din raka motsats, men så när jag började fundera så är de ju inte riktigt så längre. Förr var jag som allra mest effektiv på morgnarna, inte så lätt nu för tiden eftersom jag sällan är ifred då. Nu, med barn, är det ju som du skriver att på kvällarna, när alla sover hinner man med saker. Fast, jag är nog ganska kvällstrött ändå. Trots kvällströttheten är jag hopplös på att lägga mig i tid. Konstigt det där.

  SvaraRadera
 4. Så är det hos mig med. Mark brukar skämta om att han skulle vilja veta mer om mitt hemliga liv (han menar vad jag gör efter att jag har somnat!)

  SvaraRadera
 5. skulle gärna vilja veta hur du fick till den smarta "gillaknappen" här på din blogg!

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Hoppas ni landat lite nu efter flytten :)

  Är lite nyfiken på hur era dagar ser ut? Vad har ni för rutiner m.m?
  Såklart ser ju inte alla dagar lika ut men på ett ungefär.
  Speciellt med en till liten bebis på väg. Spännande!

  Kram

  SvaraRadera
 7. saknar dina inlägg! hoppas att flytten gått bra!

  SvaraRadera