onsdag 17 april 2013

LOVE ringar!


Jag har fått flera frågor om jag får in fler av love-ringarna på bilden till webshopen, och det får jag! Men jag tar in två nya modeller. Samma grundutförande, texten love i skrivstil, men nya tillverkare och lite annorlunda utseende. För vissa ringar i den förra leveransen höll inte måttet. Nu var det ett bra pris på dem, men bra kvalité är faktiskt viktigare. Speciellt på ringar som är något som slits så pass mycket. Tyvärr är det ju svårt att veta om kvalitén håller måttet förens man testat, men nu tar jag in en modell som är plätterad med 18 K guld. Den kommer ju att kosta något mer både i inköp och ut mot kund, men jag tycker det är värt det.

Jag är faktiskt så noga jag kan med kvalitén, även om en av mina grundidéer med webshopen är att hålla låga priser. Men det är många saker som jag köper in som aldrig kommer upp i shopen för att kvalitén på produkten jag fick hem inte höll måttet. Så någon dag får jag väl ha en liten yard sale med allt buckligt, repigt och kantstött som gömmer sig i mina lagerhyllor.

Nu tror jag i och för sig att de flesta som köper en ring hos mig, på H&M, Indiska eller annan butik för 29 riksdaler inte förväntar sig något som håller en livstid, men viss kvalité tycker jag ändå är minimum. Jag är själv en flitig användare av de flesta smycken jag säljer, så brister kvalitén märker jag det oftast själv ganska snart. Sen kan det ju alltid finnas måndagsexemplar i en leverans som avviker från övriga produkter. Men jag kollar alltid leveranserna noga när jag packar upp dem, för att försöka förhindra att just det exemplaret hamnar någon annan stans än i papperskorgen.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar