måndag 13 februari 2012

Världens bästa Dylan!!!


Två år blir han idag, vår älskade lilla solstråle! Och det firades med pannkaksfrukost! Daisy blev lite sne för att hon bara fick gröt som ni ser, men hennes tid skola komma den med. Min älskade Dylan, du sätter guldkant på mina dagar! Jag älskar att vara din mamma och att umgås med dig och Daisy, från det att dagen gryr tills solen går ner! Jag skulle inte vilja byta det mot något! Du har ett så fint hjärta, och du är en underbar storebror, din ringa ålder till trots. Tack för att du kom till våra liv den där natten i februari för två år sen. Du är bäst!

Puss/ Mamma

4 kommentarer :

 1. Grattis stora pojken!!! Vad lik han är dig på bilden! :)

  SvaraRadera
 2. Flink med besticken är han med!
  Mormor M.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vilka söta barn du har :)

  SvaraRadera
 4. Smäm: Tycker du! Va roligt! Tycker sånt är svårt att se själv. Jag som tycker han liknar mannen mer och mer ;-)

  Mormor: Jajamen!

  JoHo: Tack! Ja, jomen ja det har jag ;-)

  SvaraRadera