torsdag 16 februari 2012

Torsdagstema - På cirkus

Veckans torsdagstema är "På cirkus" och här är mitt bidrag. Jag gjorde den i veckan som en poster till en av mina småkusiner som har fyllt år. Jag har missat två torsdagsteman bakåt "Cravings" och "Min dröm i collage" på grund av jobb med annat, men jag hoppas kanske ändå kunna lägga upp dem framöver, för jag vet precis vd jag ska göra! Men vi får se. Här är i alla fall veckans bidrag! För fler bidrag se Sofies blogg!


Ps. Maila på byjowithlove[at]hotmail.com om du är intresserad av en print!

12 kommentarer :

 1. Wow! Gud så fin! *tappar hakan*

  SvaraRadera
 2. Åh den söta kycklingen högst upp! Älskar den!

  SvaraRadera
 3. Åh, den här gillar jag hur mycket som helst :D Riktigt fint!!!

  SvaraRadera
 4. Så så så fin! Djur är ju helt din grej!!!!

  SvaraRadera
 5. Snygg! Tänk att bara kunnaGÖRA sådana snygga grejer som man ser i huvudet! Avis.

  SvaraRadera
 6. Jättefin!! Den skulle du sälja!

  SvaraRadera
 7. åh verkligen jättefin johanna!!

  SvaraRadera
 8. Sjukt fin! Den där vill nog många många barn ha på väggen :)

  SvaraRadera
 9. nu tappade jag hakan, hjälp, så, bra!

  SvaraRadera