torsdag 2 februari 2012

Jag vet vad jag har varit idag

Idag har jag varit en dålig bloggerska. Jag borde ha svarat på frågorna i föregående inlägg, och lagt upp en torsdagsteckning, men jag har helt enkelt inte hunnit med. Däremot så har jag gjort värsta städrycket i mitt pyssel slash arbetsrum. Och gjort om tavelväggen i vardagsrummet, och städat och diskat och varit ner med grejer i källaren. Sånt jag legat lite efter med. Så nu, nu kan jag unna mig lite blogging! Torsdagseckningen får vi se när den kommer upp på bloggen, jag har haft en tavelbeställning nu i veckan som har fått gå före. Men nu är den nästan klar, lite finlir imorgon bara, när det är dagsljus igen. Sen ska jag teckna min craving, som veckans tema var! Och för de som är intresserade, Dylan och Daisy sover nu fjärde natten i samma rum. Men det kanske ska gå lite längre tid innan man kan säga att, det gick ju smidigt det där!

2 kommentarer :

  1. Spännande med en ny tavla! Lägger du upp det färdiga resultatet på bloggen?

    SvaraRadera