tag:blogger.com,1999:blog-6340223571968887445.post253675665419302314..comments2023-05-23T16:43:06.119+02:00Comments on Johanna Gilan: SaffranscheesecakeJOhttp://www.blogger.com/profile/14784395829594762914noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6340223571968887445.post-79970559449798294682011-12-22T15:15:35.925+01:002011-12-22T15:15:35.925+01:00Charlotte: Ja jag är verkligen en rookie i cheesca...Charlotte: Ja jag är verkligen en rookie i cheescake-världen! Men det kommer det bli ändring på framöver! Blev lite modfälld efter två dåliga gelantin-varianter, men har förstått nu att cheescake-världen är mycket större än så ;-)JOhttps://www.blogger.com/profile/07342975226811736593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6340223571968887445.post-34722788695271755772011-12-22T14:50:34.397+01:002011-12-22T14:50:34.397+01:00Låter riktigt gott! Måste prova! Kalla cheesecake ...Låter riktigt gott! Måste prova! Kalla cheesecake kan ju göras utan gelatin med, de är godast tycker jag! Med Philadelphia och allt, men blir lite mer syrliga än de söta med gelatin och då behöver man inte ugnen heller :) bara frysa den i några timmar :)Charlottenoreply@blogger.com