måndag 7 december 2015

I skolbänken

Hello! Nu var det ett tag sedan jag bloggade, så det är verkligen dags för en liten uppdatering! Sedan september så håller jag på att utbilda mig och certifiera mig till inredare och homestylingkonsult. En ettårig utbildning, och det är jätteroligt! Jag arbetar ju redan med inredning på olika sätt, bland annat scendekor, monter och lite i offentlig miljö på frilansbasis, men har känt efter att ha gjort det ett tag att jag verkligen vill satsa mer seriöst på det. Det är det här jag vill göra liksom. Jag vill skapa rofyllda, sinneliga, vackra, spännande, stimulerande och kreativa miljöer. Miljöer att inspireras av och miljöer att må bra i.
Så därför valde jag att hoppa på en utbildning, efter lite övertalning från mannen, och såhär en termin in i utbildningen så ångrar jag mig inte en sekund. Det är som sagt verkligen jätteroligt och har hittills varit väldigt matnyttigt för mig i mitt jobb med inredning. Jag känner att jag har fått verktyg för att göra mitt jobb på ett bättre sätt. Jag får både bekräftelse på saker jag redan kunde men inte kunde sätta ord på och lär mig massa nytt. Ämnen vi betat av exempelvis är färglära, ljusdesign, kända formgivare, bostadsmarknaden, inredningsstilar mm. Och nästa ämne jag ska ge mig i kast med ser jag mycket fram emot, det är Feng Shui. Ska bli så otroligt kul att börja greppa detta komplexa ämne. Och så till slutet av våren är jag klar och certifierad som inredare och homestylingkonsult, och redo för nya äventyr.

1 kommentar :

  1. The email address particulars are calculated and generated based around the accuracy and completeness of the data and information you've entered and offer an estimate only. canadian mortgage calculator It's also a fantastic idea to acquire pre-approved for a home loan before you start out house hunting. canada mortgage calculator

    SvaraRadera