fredag 13 mars 2015

Lite nostalgi


Här kommer något lite roligt. Jag hittade en skiva med gamla bilder på, bland annat då denna. Det här är något jag inte trodde fanns dokumenterat, men jag hade visst fel. Rummet på bilden är mitt tonårsrum! Här bodde jag som femtonåring. Jag älskade att hålla på med mitt rum. Trängde in den där alldeles för stora korgstolen som egentligen inte fick plats, bara för att jag tyckte om den, målade om en gammal kista och satte hjul på den att ha som ett litet bord. Målade många saker som inte syns i bild också eller som bara anas, som lilla väggbyrån som fick knoppar och telefonhyllan. En gammal spegel som hängde över hyllan var jag väldigt nöjd med också. Och jag minns att jag sandpapprade den för att den skulle se lite gammal ut. Jisses. Blommor och grönt har jag alltid tyck varit kul också, och det lilla trädet i mitten har jag odlat från stickling och formklippt till ett litet träd. Kul att se att vissa intressen finns tidigare än andra, och att de hänger i än.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar