lördag 7 mars 2015

Gråmulna dagar med hopp om vår

Lite less på att behöva ha lampor tända dagtid är jag allt. Men de dagarna solen lyser och himlen är blå så känner man ändå av att vi har tippat över på rätt sida om året.

Just nu så spelar vädret ändå mindre roll då vi är hemma och inomhus med vattkoppor. Men jag passar på att slutföra och förverkliga små inomhusprojekt jag har haft på agendan ett tag. Bytt ut köksstolarna, och renoverat upp ersättarna. Satt en platsbyggd fönsterbräda i köket. Slipat av och vaxat om köksbordet som fick en ful lackskada av en rostig skål som stod där med blommor i julas. Satt upp två nya hyllor på den kaklade väggen i köket och lite annat. För sen, när våren brakar loss på riktigt där ute, så vet jag att de där projekten kommer att vara mer eller mindre ointressanta i jämförelse med trädgården. Då vill jag helst rensa, plantera, gräva och planera från morgon tills solen går ner.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar