onsdag 31 december 2014

On the outside looking in

Ibland på kvällarna när jag är ute för att hämta ved så brukar jag stanna upp och titta in lite genom fönstren här hemma hos oss. Och då blir jag så glad. När man står där ute i kylan och tänker att i det där mysiga där inne, där får jag gå in och sätta mig.

Jag älskar vårt hem och trivs så bra. Det är inte märkvärdigt på något vis, inga generösa ytor, inte högt i tak, men när jag står där ute och betraktar det så ser det så varmt och ombonat ut. Mysigt liksom. Och det är väl värt något om något.

God fortsättning på er!

2 kommentarer :

  1. Det är ju det med de här husen, de är så himla mysiga! Älskar också vårt. Ända sedan vänner till oss flyttade ut hit för typ tio år sedan och vi började åka hit, för första gången sen kanske tonåren, har jag tittat på det här området och tänkt att det ser så fint ut. Är så glad att vi hamnade här till slut!

    SvaraRadera
  2. Anna aka grannfrun ovan! :)

    SvaraRadera