söndag 17 augusti 2014

Hashtag Arash kräfta

Det har blivit lite av en tradition vid det här laget att ha en kräftskiva i mitten av augusti när min älskade man fyller år. På Instagram finns det till och med en hashtag som går tre år tillbaka som heter just #arashkräfta.

Jag hade pyntat och börjat duka upp ute eftersom väderleksrapporten lovade regnfritt, men tji fick jag! En halvtimme innan kalaset började det störtregna! Haha! Så det var bara att kasta in allt och hämta skivor och benbockar i förrådet och duka om inomhus istället.

Tända ljus-mys till regnsmatter inne fick det bli.

Födelsedagsbarnet med sin kräfttårta. Dock marsipansmak på denna kräfta. Jag hade lite tveksamheter inför att göra en kräfttårta, men det blev lite kul i alla fall.

Arash kräfta. En fin tradition som jag hoppas får fortsätta i många år till. Grattis älskling!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar