torsdag 6 juni 2013

#uppdaterar


Hjälp! Då var man bjuden på bloggträff, så kanske bäst för mig att jag börjar blogga lite igen då! Haha! Nej men skämt åsido, det ska ju såklart bli jättekul! Och att jag bloggar uruselt senaste månaderna känns på ett sätt inte så farligt, för många av dem som kommer följer jag faktiskt på insta, och några följer även mig, så på det viset så känns det inte så främmande. Men väldigt inspirerande! Jag menar. Se bara på detta då, här sitter jag och bloggar igen liksom!? Oh my apple pie. Men mer hinner jag inte just nu. Jag har ett armband att färdigställa tills imorgon, och en hårrosett att lägga upp i webshopen, den jag har på bilden. Så, på kärt återseende!

6 kommentarer :

 1. Ska vi slå ihop oss och åka tillsammans till bloggträffen? :)

  SvaraRadera
 2. Ska vi slå ihop oss och åka tillsammans till bloggträffen? :)

  SvaraRadera
 3. Ska vi slå ihop oss och åka tillsammans till bloggträffen? :)

  SvaraRadera
 4. Sorry för dubletter. Var iaf från SMÄM :)

  SvaraRadera
 5. Hihi! Ja men absolut! Let's do that! Vi kan ta min bil!

  SvaraRadera
 6. Hello,
  I really like your blog and Instagram. You are very talented! I met you long time ago when you were pregnant with your first baby. It was Jesus revolution conference in Oslo! And I was there and we talked a little.
  I have just a question. Now I am in USA working as an aupair. And I was thinking to go to back in Norway. Do you know anybody who would need an aupair? Or do you think you could ask? Pleas...it would really help!!! Thank you
  Christin

  SvaraRadera