fredag 24 maj 2013

Jag stannar nog här ett litet tag till

Det blir nog inget bloggbyte för mig, just nu i alla fall. Jag stannar här och fokuserar på att komma igång med bloggandet igen istället! Förstår att det är jättetråkigt att höra hela tiden, men renovering, ett tredje barn(!) och shopen har konsumerat all min tid de senaste månaderna. Men nu är vi snart klara med de stora bitarna i renoveringen! Tjiho! Det sista efter panelbytet målas klart nu i helgen. Sen får vi en ny dörr runt den 4 juni också som ska på plats, sen är vi så gott som klara! Ja, om vi nu inte bestämmer oss för att sätta in den där öppna spisen också, men annars så! Oh! Jag pustar ut. Men det har, krävande till trots, varit fantastiskt roligt att få göra det här! Fixa och dona, bestämma själv hur allt ska se ut. Och nu när renoveringsbitarna är klara så ska jag sätta tänderna i trädgården! Den har inte fått någon kärlek på ett par år innan vi flyttade in, och det syns. Jag har smygbörjat lite. Rensat lite rabatter och donat lite med vår kaosgräsmatta och så. Men även om jag varit dålig med att uppdatera från renoveringen så har jag ju alla "före-bilder" så jag kan visa er "före och efter collage" snart. Men innan dess så har jag satt igång det halvmonstruöst stora projektet att översätta min shop till engelska, så man kan välja. Grundfunktionerna är klara, men nu återstår alla 123 artiklar med artikelbeskrivning och rubrik att översättas. Puh! Men det är något jag velat göra länge! Men när man inte gjort det från början är det otroligt tidskrävande. Typ 6 klara, 117 to go! Blä! Men när det väl är gjort så kan ju de flesta kika runt och handla, oavsett vart man kommer ifrån. Internationell frakt har jag ju redan, men svenska är ju inte ett så dominant språk. Typ. Jag har inte storhetsvansinne, men just för att jag är liten så vill jag ju kunna nå de jag kan så att säga. Så, wish me luck med det! Nya produkter ska ju upp också! Så nu är det mitt och mannens nya måtto som gäller... kör, bara kör!

1 kommentar :

  1. Nu finns det två nya låtar på min blogg när jag sjunger Stay av Rihanna och Skyscraper av Demi Lovato! Jag blir jätteglad av alla fina kommentarer och det är guld värt att ni sprider videorna, det är bara att ta dom ifrån youtube!

    PS: Om du sprider min video på din blogg eller facebook så säg till så länkar jag dig i min blogg som ett tack!

    Tack på förhand! :)

    SvaraRadera