torsdag 7 februari 2013

Torsdagstema - Självkänsla

Denna vecka var torsdagstemat självkänsla. Veckans temasättare var Smäm, och för den som ville så fanns det även en mer specifik beskrivning av temat i form av ett fiktivt uppdrag. Så jag körde all in på det, även om jag kanske inte tog det fullt så seriöst som om det hade varit ett verkligt uppdrag. Uppdraget var att illustrera framsidan av en broschyr som skulle användas som material i samtal med människor för att stärka deras självkänsla, med rubriken "Du har rätt att få tycka om dig själv". Så här är mitt bidrag! Väldigt tjejigt, I know. Men hey, jag är en tjej.

Här nedan är själva Illustrationen. Jag har döpt den till "The mind is like an ocean" med undertexten "And I can be calm in the middle of a storm". Skeppet symboliserar att man kan styra sitt sinne mitt i alla känslostormar, och man har ett val att antingen driva med ditt känslornas vind blåser för tillfället, eller aktivt styra dit man faktiskt vill och har satt sin kurs. Något jag själv försöker leva efter.


Veckans samtliga bidrag på torsdagstemat samlas hos Smäm!

9 kommentarer :

 1. Jättefiin illustration! Och snyggt helhetstänk på broschyren. Den skulle jag plocka upp och läsa om den låg framme :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen hur du utgått från kärnan i budskapet, och gjort det till något eget. Superfint! :-)

  SvaraRadera
 3. Kul idé och supersnygg illustration!

  SvaraRadera
 4. Wow - jättesnyggt ju! Gillar kompositionen och stilen. Riktigt bra!

  SvaraRadera
 5. superfint!
  Vilket pillande med detaljer, måste ha tagit massor med tid!

  SvaraRadera
 6. Åh vad jag njuter av att ta del av din kreativitet Johanna!

  /Anna Cedergårdh

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat! Jättefint. Ha en fet tisdag!

  SvaraRadera