måndag 25 februari 2013

Är det inte det ena så är det det andra

Så! Vet inte om någon hann märka det men bloggens domän har legat nere ett tag. Det blev lite problem med domänleverantören, men mycket tack vare kraften i sociala medier så löste det sig! Det värsta för mig var nog att även webshopsmailen gick ner då, men nu fungerar allt som det ska igen, och jag har jobbat ikapp det mesta under dagen. Dessvärre så har jag inte fått upp de torsdagsteman som varit de senaste två veckorna, men jag har gjort dem, så jag kanske lägger upp i efterhand. Just nu så sitter jag och lägger in ny fin washitejp i webshopen! Härliga våriga färger! Ska försöka visa lite inspirationspyssel med den också. Har några färger kvar att lägga upp, bland annat några av mina egna personliga favoriter. Sen vet jag att det finns önskemål på att se renoveringsbilder! Men håll ut! Före-bilderna finns ju alltid, och jag grejar fortfarande varje dag så efter-bilderna förändras ju ständigt. Men förstår att det är kul att se processen också. Har bara inte tid just nu. Men när den finns så kommer även inläggen. Så, nu ska jag lägga upp några till tejpar innan det är dags att duka fram middagen och få hem den efterlängtade maken! Ses!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar