torsdag 31 januari 2013

Torsdagstema - Typografi
Så! Då var jag åter med på torsdagstemat! Kommer upp lite sent för livet kom emellan. Läses småbarnsspya. Veckans tema var typografi. Jag älskar typsnitt och typografi! Och samlar flitigt på mig olika fonter. Vanligtvis är mina favoriter de som ser handtextade ut, men denna gång valde jag att göra verklighet av en idé jag haft i huvudet ett tag. Alfabetet byggt av alfabetet, typ. Jag kallar det "letters of letters" kort och gott. Tycker det blev snyggt i all sin enkelhet! Så jag har gjort hela alfabetet. Kommer även att lägga upp med möjlighet till beställning i webshopen i dagarna, i A4 och A5. Så det var det! Kul att vara tillbaka!

Samtliga deltagare finns samlade hos nollfemnolltvå.

4 kommentarer :

 1. Tack :) Den var rolig att göra! Väldigt stiliga bokstäver du har gjort där!

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul att du är med!
  Så snyggt det blev!

  SvaraRadera
 3. Fint! Blogga mera, please!!?

  SvaraRadera