fredag 21 september 2012

Stulen tid

Barnen leker inne på rummet, mannen är och hjälper några vänner med flytt och jag snor åt mig ett snabbt blogginlägg! Dagarna flyger fram! Igår var jag i trötthetskoma hela dagen. Vakna, sov, vakna, mata barnen, sov lite på soffan när de lekte och så vidare. Skönt tycker någon, bedrövligt tycker jag. Jag avskyr verkligen att vara trött och seg sådär, och längtar och hoppas att det även denna graviditet ska kicka in någon form av extra energi runt månad fyra. I alla fall senast fem.

Idag var det däremot en helt annan melodi! Gick upp och röjde stordisk det första jag gjorde, och började med långkok till lunch redan strax efter tio. Fick till och med hem mannen över lunchen, oh the vardagslyx! Jag har cravat köttgryta i veckor nu, och även tillagat det några gånger för att stilla begäret. Men icke! Varje gång jag så mycket som skymtar en mustig brun gryta på instagram eller på framsidan av senaste Buffé till exempel, så kickar begäret in på nytt! Och så har jag cravat hemmagjort potatismos sen förra veckans "Alex & Sigge" pod. Så det fick det bli! Och som tur va så blev det riktigt gott!

Sen tog jag lunchdisken direkt efter lunch, very unlike me. Och nu står en kaka med tranbär och hallon i, och vit choklad-glassyr på toppen och svalnar på balkongen. Så jag är väl förhoppningsvis i brytpunkten mellan knäböjning framför porslinstronen och sova bort dagarna, versus springa tre mil med barnvagn, möblera om hemmet och sen börja med lunchen. Hoppas jag!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar