torsdag 27 september 2012

Höst i New York!!!


För ett par veckor sedan så släppte mannen the bomb! Vi ska till New York i november!!! Bara han och jag! En långhelg, torsdag till måndag. Om jag ser fram emot det!? Snacka om morot nu mitt i all renovering och sen flytt och allmänt hektiska liv just nu! Jag har drömt om att åka till NY så länge nu! Det närmsta jag kommit till att vara där var en mellanlandning på väg till Los Angeles som blev förlängd till en övernattning, när jag var sex år. Så, man kan nog säga utan att ljuga att det blir första gången för mig!

Bra tajming också med tanke på att vi ska ha barn igen någon gång runt mars, så det blir ganska lagom innan de helst vill att man slutar flyga också. Sen, när vi har bebis igen så blir det ju ett tag tills man kan lämna bort barnen en längre period igen. Så det känns underbart! Fantastiskt kul att få komma iväg, bara vi två! Sen vet jag att jag kommer att sakna ihjäl mig efter barnen! Man är ju aldrig den samma igen sen man fick barn. Även om det är ljuvligt att få vara på tu man hand, så har man ju alltid en del av sitt hjärta med barnen. Så är det ju. När vi var i London i våras så kände vi det. Men det är ändå så härligt att få vara bara med varandra, och att man sen pratar om och tänker på barnen tillsammans är ju bara mysigt!

Vi valde mellan att bo på Upper East precis vid Central Park, eller bo mitt i smeten längre ner mitt mellan Soho, Noho, East och West Village, och så blev det! Efter att ha läst tips från några som bor där och andra som varit på semester så kändes som att det är där vi vill hänga mest ändå. Så får det bli utflykt till Upper istället. Känns så kul! Så nu sitter jag med karta och märker ut butiker, restauranger och andra saker vi vill besöka. Finns ju så mycket!!! Speciellt i det området där vi ska bo, så det känns som ett bra val. Klart det hade varit häftigt att vakna med vy över Central Park, men man vill ju göra mer än hänga på hotellrummet ändå när man väl är i New York. New York baby!

2 kommentarer :

  1. jag smäller av va kul! New York är lite av en dröm för mig med..

    SvaraRadera
  2. Wiiie, va kul! Ni kommer ha det fab! :)

    // Jenny

    SvaraRadera