fredag 3 augusti 2012

Yeay!


Hurra! Nu mår jag mycket bättre! Och väl är väl det, för i kväll ska jag och mannen på Laleh i Botaniska trädgården! Ser verkligen fram emot det! Det var hans bröllopsdagspresent ifrån mig. Tror typ det var första gången han fick en present på bröllopsdagen ifrån mig. Jag får dock alltid något av honom, och han kör stenhårt på det här med att ge något anknutet till materialet som firas. Tillexempel bomullsgåva vid bomull och så vidare. Det tycker jag är jättekul! Finns dock många konstiga material att se fram emot, så som masonitbröllop - 28 år, uranbröllop - 66 år eller atombröllop - 75 år. Men han har ett tag på sig att fundera ut hur han ska lösa det, när vi firar atombröllop ska vi fylla 98 år. Och då, år 2083 kanske det inte är något konstigt alls att ge varandra en liten kärnreaktor. Eller föresten, jag skulle nog nöja mig med ett litet, litet atomur.

2 kommentarer :

  1. Haha, jag skulle se fram emot diamantbröllop jag!

    SvaraRadera
  2. Rolig ide, med material-tema på gåvorna! Skönt att du mår bättre!

    SvaraRadera