tisdag 28 augusti 2012

Tour de France, not today baby.


Det var nog för väl att jag inte hade bokat in något Tour de France idag ändå. Tvätten ligger kvar, ovikt. Maten lagades, men det var bara för att vi inte skulle svälta och ut kom vi ej. Jag hade en del energi, men en liten tös var inte på humör idag. Tandsprickning och växtvärk misstänker jag. För hon är så gnällig, och dregglig och har konstant en hand i munnen. Sen så märker jag ju att hon sträckt på sig en bit på längden, på hennes byxor. Så det har varit mycket: "He! He! Komma! Komma!" idag, med uppåtsträckta armar och spretande fingrar. Och mycket gnäll. Ja, inte bara från mig då. Dylan däremot, han är en sådan hjälte! Inget illa ment mot Daisy, för han har också gått igenom den här tiden. Men när mamma inte mår bra, och lillasyster kräver mycket av min energi, ja då är han så hjälpsam och snäll. Så idag när Daisy sov så tog vi en lååång gosstund istället för att vika tvätt. Sen somnade vi båda på vår säng, och så var dagen nästan slut. Och min ork med. Dessutom var jag bara så less på allt ätbart vi hade hemma, och sugen på någon trevlig inredningstidning att ströbläddra i medans barnen lekte lite. Och just som jag dragit en djup suck så ringer telefonen. En vän stod utanför, med en korg fylld av gravidgott och TRE inredningstidningar!!! Helt galet! Jag försattes nog i någon form av chocktillstånd. Och inte så konstigt. En ängel flög ju förbi.

2 kommentarer :

  1. Så himla fin vän och fin korg, och god!

    SvaraRadera
  2. Kära nån vad det ynglas av sig :)
    Stort Gratttis, vad roligt, både hus och tillskott.

    Kram Marie

    SvaraRadera