onsdag 1 augusti 2012

Sjukstugan


Lagom till mannen går tillbaka till jobbet efter semestern så har jag gått och blivit dålig. Mest hängt runt toastolen nu ett par dagar, och i natt körde jag från klockan 03.00 ungefär och vaknade sen igen klockan 06.00 för att börja om. Mannen har som sagt vad jobbat sin första dag just idag, men min syster kom över och var hos mig och hjälpte mig med barnen och så. Underbart med familj som ställer upp! Men jag fick inte behålla någonting idag, så tillslut kände jag mig nödtvungen att koka ihop lite vätskeersättning. Första gången jag faktiskt känt att jag behövt det. Nu på eftermiddagen känns det dock faktiskt lite bättre, och lite mat har fått stanna. Så nu hoppas jag att det äntligen ska få bli bättre än det har varit.

Har blivit lite efter med shopen nu då också tyvärr, hoppas ni kan ha lite överseende. Men imorgon åker allt som legat och väntat förhoppningsvis på brevlådan! Och så ska jag försöka fortsätta få upp lite nyheter igen. Men för tillfället så är ju byjowithlove.se en "one man show" när det kommer till arbetstimmar, men inte stöd och engagemang dock. Det har jag i mängder! Men just nu så är det ju bara jag som jobbar praktiskt med shopen. Så är det sjukstuga i verkligheten så stannar det ju av lite där också. Men det bästa med att jobba hemifrån är ju att jag kan sitta här i mannens mysbyxor och rufsigt hår när det behövs. Men jag lever alltså, har bara haft ett par tuffa dagar.

1 kommentar :