söndag 26 augusti 2012

Just hanging around


Ni som hänger på Insta får ju all förhandsinfo nu för tiden! Så för att göra en lång story kort, och förklara toalettbilden... Yes! We're having a baby! Så ettan kom, tvåan kom, och trean kommer på en gång! Om allt går som det ska någonstans runt mars tror vi. Men det får vi veta mer om efter ultraljudet. Och ja, jag har mått fruktansvärt! Verkligen riktigt illa! Hua! Och mår väl fortfarande inte som en nyponros. Även detta en bidragande orsak till att det har stått lite för still här på los bloggos. Jag har typ småätit, sen lagt mig ner och vilat omgående för att få ha kvar det, och typ lyckats var annan gång och slutat knäböjandes framför porslinstronen de andra. Men nu börjar den värsta illamående dimman att lätta! Mycket tack vare att jag nu tar lite hjälp mot illamåendet också. Det har jag inte gjort tidigare, men denna gång kändes det nödtvunget! Jag menar, jag har ju inte bara en spysjuk mig att ta hand om, jag har ju mina två små älskade guldklimpar, världens bästa Dylan och Daisy att ta hand om dessutom. Och det kostar ju på. Jag vill ju ge dem allt mitt bästa hela tiden! Men för att göra det måste jag ju se till att ta hand om mig själv också. Annars så orkar jag ju inte. Så det är ju en balansgång, helt klart.

För övrigt så är jag stensäker på att det är en kille! Fast det kan vi ju inte veta såklart. Vi har aldrig kollat kön förut faktiskt, men funderar på om vi ska göra det denna gång. Bara för att ha gjort det någon gång då. Kan ju faktiskt vara sista barnet detta. Jag skulle lätt kunna vara jättenöjd med tre barn. Och sen för att lättare kunna tänka ut ett namn. Tjejnamn har vi faktiskt redan, men nu tror vi ju att det är en kille. Så på ett sätt vore det lite skönt att veta. Men det slutar säkert som tidigare, med att vi inte kollar, utan bara är jätteglada att det är ett tillsynes välmående barn. Men oavsett allt så är det ett välkommet barn! Kille som tjej, frisk eller med extra behov, en eller två! Mamma och pappa längtar redan!

6 kommentarer :

 1. Men åh vad det låter tungt att må så illa!! Klokt att du tagit hjälp mot det! All styrka till dig varje dag av denna gravitetiskt!!

  Kraaam!

  SvaraRadera
 2. Yey, grattis här med! Och stackare, för fytusan för att må så där illa. Håller tummarna för att det går över snarast!

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad roligt!!! Barn är det bästa i livet tycker jag :)
  Jag väntar nu mitt andra barn och ska göra 3d ultraljud om några veckor. Ska bli väldigt spännande! Då får man med sig en cd med bilder och filmer på barnet i magen, och man får veta om det är pojke eller flicka. Kan vara skönt att förbereda så mycket som möjligt med t.ex. namn och kläder innan när man redan har barn tidigare så man kan fokusera på det viktigaste när barnet väl är fött. Dessutom är det roligt att vi kan visa vår dotter bebisen i magen på film i 3d redan innan den är född!
  Jag hoppas att ditt illamående snart ska gå över! Vad bra att det finns någon hjälp att få mot det. Kan tänka mig att det måste vara väldigt kämpigt att må se illa (som att vara konstant magsjuk) och samtidigt ha ansvaret för barnen. Men skönt att veta att det är för en begränsad tid!
  Lycka till med allt och sköt om dig!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Men så skoj, stort grattis!
  Hoppas du mår bättre snart bara... :)

  // Jenny

  SvaraRadera
 5. Så roligt, GRATTIS!!! Jag fick för mig detta redan när du skrev om vätskeersättning för ett tag sedan, med tanke på hur du mått tidigare graviditeter. Men strunt samma. Hoppas det går över snart så du kan njuta!
  /Lina S

  SvaraRadera