torsdag 5 november 2009

Skrivbordsbloggandet fortsätter

Idag har jag bytt jättesköldpaddan och citrusfrukten mot tre saffransgifflar och ett äpple. Men sen så ligger även en sånhär på mitt skrivbord! I färgen post-it rosa! Ja eller post-it rosa och post-it rosa. Den har samma färg som mina rosa post-it lappar i alla fall. Fick av min favoritlillebror i födelsedagspresent! Matchade tyvärr inte med min roströdrutiga klänning idag, men om inte snön ligger tung över Uppsala imorgon så får den matchas till mina rosa Converse då istället.

Sen kan jag ju säga att jag fick ett Thomas Sabo armband av min kära man också, med tre berlocker till! Och han lyckades även med att släpa iväg mig (bokstavligt) från allt förberedelsearbete inför konferensen på tisdag kväll för en mysig födelsedagsmiddag. Creds till honom för det, för jag är väldigt osläpbar nu för tiden. Fri tolkning på det. Sen så fick jag också en jättefin mjölkvit Alvar Aalto vas av Jonathan och Clara. Av de just nämnda fick vi även en grej till, men den vill jag vara lite hemlig om. Helt galna är dem i alla fall! Eller snarare helt galet fina vänner! En prenumeration på Elle Interiör har jag fått också av äldsta lillsyrran som perfekt avlöser min gamla, och en parfym av svärmor. Fina presenter med andra ord!

Får se om vi lyckas få till ett litet firande med släkt och familj också, har varit svårt att hitta en passande tid dock. Och jag är faktiskt generellt dålig på att få till något firande för min egen del överlag. Roligare att fira andra! Så den där lilla parmiddagen i förra veckan kanske får räcka. Vi får se. Nu ska här jobbas i alla fall! Have a nice one!

JO

2 kommentarer :

  1. Och här har din present stått och väntat och väntat för jag trodde ju också att vi skulle ha födelsedagsbjudning för dig o far här så då var ju planen att den skulle överräckas då, ju! Lång mening! Men den överräckes snart, så du vet! Vi har inte glömt vår förstföddes födelsedagspresent!
    Mom

    SvaraRadera
  2. Mom: Åh! Det är lugnt! Pappa har ju inte fått sin heller :-)

    SvaraRadera