torsdag 5 november 2009

Öka takten sista kvarten

Längesen jag var så här trött på jobbet alltså! Knas! Och två timmar kvar dessutom. Eller nej, vänta. Klockan är ju 15:55 redan. Jag såg 15:05. En timme kvar! Men ändå. Trött. Åh så trött. Måste vara att det är början på fasen då man så sakta ska börjar med att vänja sig vid att det redan nu är mörkt ute. Klockan 15:55 och det är mörkt. Kroppen fattar ingenting. Igår hade jag i alla fall en blodgrape som jag klyftade i mig bitvis under dagen. Tror de där extra c-vitaminerna hjälpte faktiskt. Och idag hade jag ju visserligen ett äpple med mig men det kastade jag i mig innan tiorasten så den har nog inte gjort så mycke nytta för eftermiddagströttheten. Men men. Bara att bita ihop och köra på! Som sagt, öka takten sista kvarten!

2 kommentarer :

  1. mycket intiresno, tack

    SvaraRadera
  2. Anonym: Nja kanske inte intresant precis, men det är så min blogg är. Allt mellan himmel och jord, både det intressanta och det mindre intressanta. Som livet är liksom!

    SvaraRadera