tisdag 3 november 2009

Hello!

Bilen på bilden har (typ) inget med inlägget att göra, allt annat har.

Hej på er! Nu börjar det kännas som att det lugnar ner sig lite. Har varit grymt hektiska dagar som passerat, men kul! Allt har gått jättebra med konstutställning, dekorationer och tavelbeställningar, och det mesta är avklarat. Däremot så har mannen gått och blivit ordentligt dålig med feber och grejer. Han som aldrig är sjuk! Usch, inte roligt. Igår var jag också hemma, så då kunde jag pyssla om honom lite, men idag var jag tvungen att jobba igen. Inge mera VAM. Så nu vill jag bara hem till honom!

Men än så återstår två timmar...

Sen så kan jag berätta att vi har shoppat loss ordentligt den gångna helgen! Slagit till på bil, bilbarnstol och barnvagn. Även en mjuklift har smugit sig med i prutmånen. Riktigt nöjd med samtliga inköp! Så nu är vi ägare till en röd Ford Focus, en svart Emmaljunga Duo Classic och en Maxi Cosi bilbarnstol. Känns ju grymt overkligt att det står en barnvagn i vårt gästrum måste jag ju säga! Vad gör den där liksom!? Men lillen blir bara större och större och ger mig hårdare och hårdare sparkar för varje dag, så snart kommer det att vara mer än verkligt vill jag lova!

Men än så återstår tre månader...

6 kommentarer :

 1. Kan inte ens räkna hur många vuxenpoäng det är, hehe... grattis!

  SvaraRadera
 2. Tack! Nej vid det här laget så har jag också tappat räkningen. Det började med ett ICA kort någon gång... Sedan har jag bara fortsatt att plocka poäng ;-)

  SvaraRadera
 3. Härligt att det blir mer och mer verkligt. Vi hade spjälsängen i ordning ungefär en månad i förväg, kändes ju helt overkligt i början, men ändå ganska bra för att faktiskt FÖRSTÅ att vi skulle få en liten bäbis... Grattis till bra inköp!

  SvaraRadera
 4. Anna: Tack! Ja det är ju speciellt må jag säga! Hoppas allt är bra med lilla familjen i Dalarna!

  SvaraRadera
 5. det blir mer verkligt med barnvagnen och de nu, men samtidigt ämmu mer overkligt.
  Ser mycket fram emot att bli moster! Btw drömde inatt att ni fick trillingar om inte fler såg bara att det var många och försökte lista ut hur de kunde va bara en på ultraljuds-bilden ;)

  SvaraRadera
 6. Jouline: Skönt att höra att det inte bara är jag som har knasiga drömmar! Och ja det skulle jag också vilja veta i så fall! Hur ultraljudet bara kunde visa en alltså ;-) Men det är sant, det är ju fortfarande overkligt, och kommer nog att vara så ända tills man får se den lilla skrutten första gången, tänk... :-D

  SvaraRadera