torsdag 1 oktober 2009

Still in my jammies

Ja gott folk, klockan är över ett och jag har fortfarande pyjamas på mig. Hemma idag. Trött, slut och ont i kroppen med förkylningskänningar så kändes det som det enda raka. Och jag är glad att jag stannade hemma, jag har ändå varit zombie hela morgonen. Ingen ork liksom. Bara hunger. Till skillnad från igår då jag hade jättedålig aptit. Går lite upp och ner det där. Så toffel och pyjamasmundering är det som gäller som dagens outfit.

Och jag gillade mannens kommentar imorse: "Älskling, vad är det där för byxor du har på dig?" Och det slog mig då att det nog var ett tag sedan jag använde mina vita pyjamasbyxor i flanell med rödgröna björnar på sist, så han hade aldrig sett dem. Och just där och då så kände jag bara att vi verkligen hade nått en milstolpe i vårt äktenskap. Blev nästan tårögd. Inte många som har fått uppleva mina vita flanellpyjamasbyxor minsann.

2 kommentarer :

  1. Men oj så gulligt. Förstår precis hur du menar med såna små milstolpar. Allt blir så stort på något sätt. =)

    SvaraRadera
  2. Louise: Ja han är gullig han, faktiskt gulligare än mina pyjamasbyxor ;-)

    SvaraRadera