tisdag 6 oktober 2009

Saker som sysselsätter mig

*Biltittande

*Barnvagnsletande

*Barnbilstolsfunderande

*Londonplanerande

*Försäkringskassepappersinskickande

Och sen bara allmänt vanligt jobbande...

7 kommentarer :

 1. Angående barnvagn och babyskydd kan jag verkligen rekommendera Brio Go, som vi skaffade. Vi är helnöjda hittills! Lycka till i djungeln... :)

  SvaraRadera
 2. tips till bilbarnstol! välj en lätt!! maxi cosi ska vara bra :)

  SvaraRadera
 3. Tips till barnvagn:
  Har ni bil, välj en vagn som fälls ihop och blir liiiiten!

  Tips till bilstol:
  Välj en som är lätt i tyngd (och givetvis säker) Maxi cosi ska vara både och.

  Lycka till i babydjungeln!

  /Stephanie

  SvaraRadera
 4. Åh vilken mysig tid med barnvagnsletande! Men jobbigt me försökringskassan! Hoppas att det går bra!

  SvaraRadera
 5. Anna: Ja har tittat på några sånna, rekomendationer förstärker ju alltid ;-)

  Stephanie: Ja vi ska ju skaffa bil nu med så jag försöker verkligen se efter en som går bra in, och en bil med stort bagageutrymme :-D Maxi cosi har jag kollat på med, var en barnvagn jag kolla på där de sålde med en sån. Bra att veta att de är rekomenderade!

  Hanna: Ja barnvagnsletande är både mysigt och djungelaktigt det med ;-) Försäkringskassan får vi se med nu då vad de säger om allt, så ska jag bestämma mig för om jag gillar dem eller ej efter det ;-)

  SvaraRadera
 6. Ford Focus Herrgårdsvagn ger mycket bil (med mycket bagageutrymme). Sen instämmer jag i kören: välj en lätt bilbarnstol!!

  SvaraRadera
 7. Frida: Mannen har kollat på en Ford Focus igår, så vi får följa upp det där ;-) Och jag ska och kolla på den där Maxi Cosin som tydligen skall vara av den lättare sorten så får vi se om den ser bra ut i verkligheten :-)

  SvaraRadera