måndag 5 oktober 2009

Om lördag är fest...

...så var måndag pest. Ursäkta min dåliga måndagsattityd. Det är bara det att jag försov mig imorse. Radikalt. Hann dock i tid, vilket betyder stress och halvdant tillfixad. Men vadå. Can only go up from here. Andra natten i rad jag sov lite dåligt dock, så jag var i något slags töcken de sju gånger som min väckarklocka ringde. En gång var tionde minut ifrån 6:30 till 7:30. Och 7:30 så vaknade jag äntligen för då ringde nämligen mannens väckarklocka, eftersom han börjar en timme senare än mig. Och då insåg jag att jag faktiskt fortfarande låg och sov. Hemska känsla. Och sen, trettio minuter senare sitter jag på jobbet. Och nu dryga fyrtio minuter efter ankomst och morgonmöte så börjar jag komma i fas. Det är måndag mina damer och herrar! Hoppas att er var mildare mot er!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar