måndag 19 oktober 2009

Intensiv-men-ändå-inte-helg

Hej på er! Ny jobbvecka drar igång idag. Första riktiga sen vi kom hem ifrån London. Känns helt okey, sånär som på lite foglossningskänningar i den nedre delen av ryggen. En fin men intensiv helg ligger bakom. Dock ser den inte så intensiv ut på pappret som den kändes. Inte så många saker inplanerade mer än en 40-års fest, men ändå desto mer att göra. Det är nämligen så att vår kyrkas stora ungdomskonferens Youth 09 går av stapeln i nästa vecka, med ett par tusen ungdomar väntade, och det är alltid jättekul! Även om man själv nu håller på att närma sig de övre ålderskategorierna, har trots allt varit med och medverkat och deltagit på olika sätt ända sedan jag var tretton. Men i år så har jag det hela och fulla ansvaret för dekorationen. Det innefattar två kaféområden samt informationsdisksområdet i entrén. Dessutom är jag med och håller i en konstutställning under konferensen som jag även medverkar i. Så det är att göra vill jag lova. Sen så slutför jag även nu ett beställningsjobb på en tavla som jag jobbat på, så ja. Helgen gick fort! Men jag är fortfarande här, om ni fortfarande är där. Ha en fin början på veckan nu!

JO

KOMMENTERA

Skicka en kommentar