fredag 23 oktober 2009

Igår Västerås, idag världen!

Ja, jag vet inte riktigt vart relevansnivån på denna rubrik ligger. Jag var ju förvisso i Västerås igår, men världen idag? Det hinner jag nog inte med. Har en hel del på agendan ändå, och inget av det involverar någon världserövring. Möjligtvis på lång sikt, men inte idag i alla fall.
Förarbetet inför Youth 09 fortsätter, och det hela är i allra högsta grad levande och påtagligt i min hjärna all den övriga tid som jag inte arbetar med det aktivt. Tillsammans då med förarbetet inför konstutställningen lördag och söndag. Ja, och de tavelbeställningar som ligger och väntar. Känns som jag bara tjatar om detta nu, men det är helt enkelt vad som fyller min hjärna för tillfället. Det och en lätt huvudvärk. Dock inte nödvändigtvis i relation till varandra. För jag ser fram emot allt detta kreativa arbete som jag är mitt uppe i och som ligger framför. Det är ju vad jag älskar att göra! Måste bara bli bättre på att deligera, vilket jag jobbar på, och inte ta mig vatten över huvudet, vilket går lite sämre. Men vadå. Nu är det fredag! Och hela denna helg kan jag ägna åt allt detta precis så mycke jag vill! Så fokus jobb nu efter tiorasten, så kör vi på ett par timmar till innan det blir... HELG!

2 kommentarer :

  1. Men, är det inte Emfas-Johanna från Uppsala? Vilken slump! Hittade hit via Sara/Smäm :) Vad roligt med ytterliggare en Emfas:are som bloggar! :)

    /Emfas-Ina från Västerås

    SvaraRadera