torsdag 8 oktober 2009

Igår obcena ljud, idag full tomte

Ibland bara händer det märkliga saker i ens vardag. Som igår. Jag var och bytte en pedalhink som jag köpt till vårt badrum, och i varuhusets entré stod en liten möbelutställning som inkluderade en massagefotölj. Jag vart klar i kassan och satte mig precis innanför glasdörrarna till entrén för att invänta min mor som fortfarande stod i kö. Då hör jag plötsligt de mest bisarra ljud. Och av titeln att dömma så kanske ni kan gissa er till vilken typ av ljud. Typ parningsljud. Men anyway. Jag tittar mig såklart runt i varuhuset för att se vart ifrån dessa ljud kommer. Och inser tillslut att det är en kvinna som sitter i massagefotöljen i entrén som gör dem! Man bara hjälp! Hallå! Okey att hon tyckte att massagefotöljen var skön, men det där var ju löjligt! Jag satt på andra sidan en glasvägg och hörde henne! En del har ju ingen känsla.

Sen så fick jag ju nöjet att åka buss med tomten till jobbet imorse också. Inte bara såg han ut som tomten i stort vitt skägg och med väl tilltagen magvidd, han kan ju inte ha kört något annat än släde tidigare i hela sitt liv heller! Han kan ju absolut inte ha legat i mer än 20km/h så gott som hela vägen. Förutom en gång. Den enda gången han tryckte på gaspedalen. Det var då han skulle svänga ut ifrån en hållplats som han just tvärnitat för att svänga in till, trots att den var tom. Då han skulle ut ifrån den igen så gasade han till med ett ryck, och höll på att krocka med en taxi som kom bakifrån. Så han fick tvärnita igen. Det finns ju människor av alla de sorter alltså. En del har känsla, andra inte.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar