torsdag 1 oktober 2009

22:32

Jag kan ju faktiskt gå och lägga mig. Jamenar. Jag får. Klockan är över tio. Jag behöver inte sitta och vänta på att den ska bli tolv. Eller mer. Bara för att liksom. Typ som jag gör alla andra kvällar. Bara låter de där sista två timmarna dunsta. Lång landningssträcka. Nej jag gör det! Jag tar min bok och går och lägger mig. Bara sådär. God natt då!

2 kommentarer :

  1. Sådär är vi me, speciellt jag. Måste va uppe sent. Men igårkväll gick vi och la oss 23, nice, man känner sig piggare då.

    SvaraRadera
  2. Ja! Jag gjorde det! Jag la mig direkt efter jag bloggat, läste en sida i min bok bara sen slockna jag. Arash satt å greja med något på datorn och jag märkte inte ens att han sen hade spillt ut ett glas vatten och massa grejer, jag bara slockna. Och ja, jag var betydligt piggare idag än vad jag brukar vara! Sååå värt det ;-)

    SvaraRadera